Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Ξανά και πάλι για την μπάλα

Μεγάλο μερίδιο για την αποβλάκωση-σήμερα, το διεκδικεί: η βλακεία της μπάλας (βλ. εξαιρετική σχετική ανάρτηση: αθλητικές εφημερίδες=σπατάλη νοημοσύνης από το δυνατό μυρμήγκι).

Αλλά ο αγώνας αυτός είναι ιδιαίτερα σκληρός μιας και τα τα τηλε-σκουπίδια δρέπουν κι αυτά δάφνες-πολλές σε πεδίο δόξης λαμπρό!

Σε συνέχεια πρόσφατης σχετικής ανάρτησης και πάλι για την μπάλα, αναρωτιόμουν το γιατί (πως είναι δυνατόν!) να μην καταλαβαίνουν οι "οπαδοί" πως το μόνο που κάνουν είναι να εκποιούν την συνείδηση-τους (?) προς χάρη 10-20 ζάπλουτων-σφαιράτων (σκέτο κρέας), που τρέχει πάνω-κάτω πίσω από μια μπάλα.

Γι αυτό και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί-σήμερα πρέπει να συκοφαντούνται οι  "αυτοκρατορές-τους" επειδή δεν έφεραν ως "λάφυρο" νέο-κρέας για σφαγή.

Μα τώρα που ως φαίνεται και οι μεγαλύτερες "αυτοκρατορίες" διαπραγματεύονται την ύπαρξή τους, θα απαιτήσουν κάθε "ιδέα", θυσία της πτώσης τους.

Έτσι, ίσως και να υπάρξει ένα κενό σ' αυτό το Ά-λογο-Παράλογο και  η λογική, μαζί με τη πολιτική σκέψη, βρουν μια τρύπα για να διαφύγουν και να υπάρξουν!