Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Κακή η εκτροπή, αλλά ας βάλουμε λίγο το χεράκι μας γιατί δεν λέει να ΄ρθει μόνη της


Ο κ. Λαφαζάνης δήλωσε πως «Δεν είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε»
 ενώ προχθές η Αυγή είχε πρωτοσέλιδο το "πρόβα εκτροπής".


Τελικά, με το 'να και με τ'  άλλο, σαν να μου φαίνεται τελικά πως γελάν και τα μουστάκια τους με το ενδεχόμενο της "εκτροπής".

Μοιάζει δηλαδή να φοβούνται τις υποθέσεις εργασίας που έκανα σε πρόσφατη σχετική ανάρτηση. Μα είναι δυνατόν ένας ολόκληρος κομματικός μηχανισμός να αφιονίζετε με φαντασιώσεις που κάνει ένας ιστο-λόγιος?!?

Όχι σύντροφοι... Αυτή είναι η διαδικασία!!! και οφείλετε να την περιφρουρήσετε!!!

Μπορεί να μην ψήφισα κανέναν, μπορεί να είμαι αυτός που καταγγέλλετε πως βαράει πλήκτρα στο ιστολόγιό του αντί να πηγαίνει σε πορείες, κάνω όμως πολύ πετάλι για να βγάλω το μεροκάματό μου.

Εσείς που κάποτε επιλέξατε να παίξετε (με τα ωραία του) το παιχνίδι της εξουσίας,πρέπει να το παίξετε με συνέπεια και να κάνετε το δικό σας πετάλι χωρίς να βαράτε την γροθιά στο μαχαίρι για να νιαουρίζετε μετά πως "πληγώθηκα".

Δεν είσαστε έτοιμοι? Δεν πειράζει, ο λαός σας θέλει, είσαστε η εναλλακτική του πρόταση, ελάτε να κάνετε ότι καταλαβαίνετε.

Η εκτροπή μπορεί να υπάρξει όταν η δημοκρατία έρθει σε αδιέξοδο (και παρ' ότι πολλοί ισχυρίζονται ότι η δημοκρατία δεν έχει αδιέξοδα, δεν μοιάζει ν' αργεί αυτή η ώρα).

Σήμερα όμως που υποκρινόμαστε ακόμα ότι η δημοκρατία λειτουργεί, είναι ανήθικο να καλλιεργεί (και να υποκινεί τελικά ) την "εκτροπή" η αριστερή αξιωματική αντιπολίτευση μετατρέποντας τα αδιέξοδά της, σε αδιέξοδα της δημοκρατίας!!!