Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Πότε (και πως) θα κατέβει ο στρατός?

Ακούγοντας διαφόρους (πάλαι ποτέ) αριστερούς (προοδευτικούς) σταθμούς την προηγούμενη εβδομάδα να αναρωτιούνται γιατί δεν πυροβόλησε ο στρατός τους διαδηλωτές που μπούκαραν στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και επειδή, με την ακολουθία της πολιτικής που βιώνουμε, προβλεπόμενο είναι πως σε λίγο καιρό θα αναγκαστούν να βγάλουν το στρατό να φυλάει δημόσια κτήρια, super market κ.λπ. κάνω τις παρακάτω υποθέσεις εργασίας:
  1. Το ευτυχές σενάριο για τους κυριλέ αριστερούς, θα ήταν: να γίνει μάνι-μάνι ένα πραξικόπημα, να αυτο-εξοριστούν στο Παρίσι και να την περάσουν φίνα μερικά χρονάκια.
  2. Το ατυχές σενάριο για τους κυριλέ αριστερούς, θα ήταν: να γίνει το πραξικόπημα αφού έχουν έρθει -σκατώσει και φύγει...
Δύο είναι τα ερωτήματά μου:
  1. Πότε θα σκάσει το Μεγάλο Αγγούρι? Γιατί το Μεγάλο Αγγούρι μπορεί να σκάσει τώρα, μπορεί να σκάσει και στην επόμενη κυβέρνηση. Τι θα γίνει τότε???
  2. Μήπως τελικά η πολιτική συσπείρωση στην άκρα δεξιά, δεν έχει την "πολιτική της πρόταση" ως κριτήριο αλλά ως επιθυμία της ελληνικής κοινωνίας "να έρθει ο στρατός να βάλει τάξη"???