Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

Εκλογές ΤΩΡΑ!!!

Λένε για την δημοκρατία και κόπτονται (βλ. την σχετική ανάρτηση από τους "αδιάβροχους".

Λεν για την ενημέρωση και μόλις κατάλαβαν πως πρέπει να ρίξουν-κάτω όλο το internet (αν και φαίνεται να το προσπάθησαν), πανικόβλητοι άνοιξαν τα κανάλια για να "διασκεδάσουν" την λαοθάλασσα και την αντίδραση, αντικαθιστώντας-τες με εμπόριο οδύνης. Είσαστε υπεύθυνοι-υπαίτιοι για τους ανθρώπους που χάθηκαν!!!

Και πιστεύω αυτά που λέει το ΚΚΕ και άλλοι για την δράση των προβοκατόρικων μηχανισμών. Μα διαφοροποιούμαι απ' αυτό στο ότι (σύμφωνα με την αντίληψή μου): κάποιος-πρέπει-να-πληρώσει, φαίνεται να είμαι εγώ και θα χρεωθώ τις επιλογές της δημοκρατίας-μας (όπως έγραφα σε προηγούμενη ανάρτηση).

Αλλά οι άνθρωποι που μου φέρανε το πρόβλημα δεν δέχομαι ότι θα είναι μέρος της λύσης του.

Στο διάγγελμά του ο κ. Παπανδρέου, σχεδόν "παρακάλεσε" τον κόσμο (δηλαδή τα "ανεύθυνα" blogs) να μην "γράφουν" για την "δημοκρατία-του" και να νομιμοποιήσουν επι-τέλους την κυβέρνησή του.

Λυπάμαι μα, δεν θα το κάνω.

Εξάλλου, μόλις πιάσανε δουλειά τα "παπαγαλάκια"-του απαξίωναν με μανία την "ανεύθυνη" πληροφόρηση και την διαρροή "ανυπόστατων" ειδήσεων. Ποιες ανυπόστατες ειδήσεις-ρε-χαμένοι, που μόνο απ' τα blogs πια μαθαίνεις τι-συμβαίνει?

H "δημοκρατία-σας" αρχίζει να βρωμάει!!!

Και όταν τα τανκς θα κατέβουν για να υπερασπιστούν την "δημοκρατία-σας" και την "Βουλή-σας" και καθ' ένας από σας, πάει κι έρχεται με άγημα στο σπίτι-του με τις "τύπου NATO" περιφράξεις, τότε τα κοινοβουλευτικά κόμματα θα αποκαλύψουν επιτέλους τον εαυτό τους και θα συντονιστούν ως μια άλλη Cosa Nostra που όλοι υποπτευόμασταν, μα κάναμε-πως-δεν-την-βλέπουμε!

Φύγετε-τώρα, όσο είναι καιρός!

Επισημαίνω ότι ακόμα έχετε την επιλογή να δώσετε στην δημοκρατία να βρει τις λύσεις.