Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Για τα μάτια σου μόνο

Γέλαγες χαρούμενα ΔουΝουΤζάνκι, κι έβλεπα τα δοντάκια σου να βγαίνουν απ' το στόμα σου, τα σαλάκια σου να τρέχουνε και τα ματάκια σου να γυαλίζουνε.

Γιατί βολεύτηκες κι εσύ του-κάποιου: "σύμβουλος-υφυπουργού," ο νέου-τύπου "αεριτζής" και κυριλέ διαχειριστής της "Νέας Τάξης".

Λες και αυτή, η "Τάξις", θα υπάρχει για πολύ...

Γελάν-πάλι τα μουστάσια σου ΔουΝουΤζάνκι γιατί νομίζεις-πως: τον δικό σου μισθό την-όποια περιουσία σου και τα λεφτά που'χεις μαζέψει, θα τα 'χεις για πολύ κι ότι κάνουν το κάνουν για "Καλό" (στην  ΜΜΕ οθόνη-σούπα που'χεις για κεφάλι) και για την ώρα, την έχεις καβατζώσει.

Λες και 'συ θα την γλυτώσεις.

Ακονίζεις τα νυχάκια σου ΔουΝουΤζάνκι γιατί βλέπεις τον άλλο ν' απελπίζεται και να σου δίνει τζάμπα το σπίτι του και λές πως: επιτέλους, έτσι πρέπει, ήταν πολύ ακριβό, ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΑΩ!

Μα εσένα κρατάν για επιδόρπιο.

Δες και το καλό ΔουΝουΤζάνκι: εσύ που ζεις στην γειτονιά που κάνει "τζίζ", αν κάνει "μπουμ", ποιοί θα πάρουν το τουφέκι και ποιοί το ελικόπτερο να πάνε-πίσω στην "μαμά-πατρίδα" (και ποιά "πατρίδα" θα εννοούν)? (βλ. σχετικά STRATFOR για Ιράν: "Έρχεται καταιγίδα"...)

Ακόμα καλύτερα: αυτοί που θα-την-κάνουν, δεν θα' χουν προλάβει να σε "σώσουν" (μιας και τους πρόλαβε το "μπουμ") και μετά (εκεί στα ξένα) θα "διαπραγματεύονται" την σωτηρία σου, για τα μάτια σου μόνο, πίνοντας σαμπάνια στα μεγάλα σαλόνια της-όποιας Τάξης θ' απομείνει (βλ. σχετική ανάρτηση από το antinews).

Μ' αυτά ΔουΝουΤζάνκι, θα χουν χάσει το χρώμα τους και θα τα τρώνε σκουλήκια, δυο μέτρα κάτω απ' το χώμα.


Υ.Γ.
Βλ. σχετικά
Είναι αναγκαίο το μνημόνιο?
Κάτω οι Ταλιμπάν
Τροϊκανοί, ΔουΝουΤζάνκιδες, διάφορες πόρνες κι ο Κοσμάκης