Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

Τροϊκανοί, ΔουΝουΤζάνκιδες, διάφορες πόρνες κι ο Κοσμάκης

Σε συνέχεια της πρόσφατης ανάρτησης Γιατί Έλληνες, διαβάστε το πως διαμορφώνονται σήμερα οι διάφορες "Φυλές" στην σύγχρονη Ελλάδα.

Υπάρχουν κάποιοι που λέγονται "Τροϊκανοί" οι οποίοι αποτελούν μια ανώτερη "Φυλή" που κάνει-τα-κουμάντα.

Άλλη "Φυλή" (εξαιρετικά αφελής) είναι οι ΔουΝουΤζάνκηδες. Αυτοί περιμένουν να πάρουν την Δόση τους, νομίζοντας πως η Δόση που θα πάρουν θα είναι η δόση του δανείου τους, γλύφοντας τους Τροϊκανούς. Μ' αυτή είναι άλλη Δόση, η Καλή, αυτή με την οποία: θα πάρουν "άλλοι" τα "πολλά" ενώ αυτοί θα χάσουν το-όποιο μεροκάματό τους. Τώρα που σιγά-σιγά το χάνουν, όσο περνάει ο χρόνος, αυτή η Φυλή, αρχίζει να "εκφυλίζεται" και να γίνεται: Κοσμάκης.

Μετά υπάρχουν πόρνες, πόρνες-πολλές, πόρνες-παντού, που αποτελούν τον κορμό αυτής της χώρας. Αυτές: πουλάν και αγοράζουν, δημοσιογραφούν, κυβερνούν, μιλάν στα κανάλια, κάνουν "Τέχνη", πηδιούνται, παίρνουν "τα καλά" (sic) ναρκωτικά, κάνουν διακοπές σε κότερα κ.α. Παράλληλα, αφήνουν τους άλλους να δουν από την κλειδαρότρυπα το κάθε χυδαίο τους προϊόν, για να εκπαιδευτούν και να "εξελιχθούν" όπως αυτές. Όσοι μπορούν το κάνουν και (γενικά) οι πόρνες αυξάνονται.

Τακτικοί τους πελάτες είν' τα ΔουΝουΤζάνκια.

Τέλος είναι κι ο Κοσμάκης.

Ο Κοσμάκης αρχινά να βλέπει πως πάν' να του την φέρνουνε άγρια και θέλει-κάπως να συγκρουστεί με τις ανωτέρω-Ανώτερες "Φυλές". Μα διατηρεί κάτι ενοχικά σύνδρομα γιατί είχε ακούσει κάποτε πως: "ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω"

Και εξακολουθούμε, για πόσο ακόμα (?) να συν-υπάρχουμε.